LANDEVEI

Landeveisgruppen har to undergrupper fordelt etter prestasjons- og ambisjonsnivå.

Hver gruppe har en egen turleder som tar ansvar for treningene og for å gjennomføre det treningsopplegget som er planlagt Det har vært fellestrening på landeveissykkel i perioden mars til juni og ut september måned. Våre turledere har hatt ansvaret for å planlegge og annonsere i forkant av treningene.

Hovedfokus ut mai måned er lagsykling som danner grunnlaget for deltakelse i <Color Line Tour> og <Mairittet>. I 2018 stilte Bogafjell Sykleklubb med rent klubblag og Bogafjell Ekspressen klokket inn til tiden 5:45! Cruisers sitt samarbeid med Klepp CC fortsatte i 2018 hvor det ble syklet på 7:20.

Bogafjell SK - Cruisers

Rolig langtur på lørdager kl. 09:00 fra Bogafjellsenteret. Turene annonseres på facebook i forkant. Cruisers motto er «alle skal med». MTB, Cycklocross, allroad gjennom vinteren. Cruisers trenger flere turledere. Meld din interesse til styremedlem - sportslig.

Hovedmål: CLT på 7+ timer

<Facebookgruppe Bogafjell SK - Cruisers>

Bogafjell SK - Ekspressen

Trening som i hovedsak kjøres opp mot CLT. Bogafjell Ekspressen har som hovedmål å kunne sykle CLT på under 6 timer. Turene går i litt høyere tempo enn Cruisers sine turer og er ment som et treningstilbud for medlemmer som skal sykle CLT. Treninger annonseres på facebook i forkant.

<Facebookgruppe: Bogafjell SK - Ekspressen>

Kontaktpersoner for 2018/2019 sesongen:
Cruisers: Jan Morten Ulvnes
Ekspressen: Børge Rovik

Treningstider Cruisers:
Lørdag kl. 09:00.
Oppmøte ved Bogafjellsenteret.
Ellers sesongbasert landeveistrening.

Treningstider Ekspressen:
Fellesturer onsdager kl. 18:00 - annonseres på facebook
Ellers sesongbasert landeveistrening.

<Bogafjell SK - Trening og infogruppe> (treningsinfo på tvers av gruppene)
<Bogafjell Sykleklubbs offisielle facebookside