DAMEGRUPPEN

Vi er rundt 10-15 sykkelglade damer i alderen 20 til 60+. Noen trener mye og andre trener lite, men alle liker å sykle og har et mål om å bli bedre på sykkel helst sammen med andre sykkelglade damer.(og ha det morsomt sammen). Målet er å få med flest mulig (og spesielt nye medlemmer) ut på fellestur og å skape et godt miljø for damer/jenter i Bogafjell Sykleklubb. Påmelding gjøres via FB-gruppen Bogafjell SK - Damegruppe eller Bogafjell SK - Trening og infogruppe. Treningene er lagt opp deltakelse på Nordsjørittet eller andre ritt i sommersesongen. Turene kjøres i en fart som alle kan følge. Rutevalg kan legges ut på forhånd og rutevalg kan endres underveis for de som ønsker en kortere/lengre tur. Medlemmer som tar ut på sykkel -og løpeturer på egenhånd oppfordres til å poste det på Facebook så får man gjerne flere likesinnede med på tur.

Vi ønsker å ha fokus på det sosiale og inviterer damene i klubben til en sosial samling i august og februar hvor planer for neste års og kommende sesong blir lagt.

Det er naturligvis frivillig om man vil delta i konkurranser eller ikke. Men vi oppfordrer alle i gruppen til å utfordre seg selv og å sette seg noen mål i form av konkurranser. Vi har ambisjon om å sykle sammen på et felles ritt.. Uansett om man ønsker å delta på ritt eller ikke er man hjertelig velkommen på treninger - det viktigste er å ha det kjekt med godt lag på sykkelen samtidig som man får trent (litt). De damene som satser tar gjerne fellestur på lørdager sammen med ivrige syklister av begge kjønn og trener (litt) ekstra på egenhånd.

<Bogafjell SK - Damegruppe
< Bogafjell SK - Trening og infogruppe> (treningsinfo på tvers av gruppene)
<Bogafjell Sykleklubbs offisielle facebookside>

Kontaktperson:
Jeanette Johannessen

Treningstider:
Søndager kl 10:00. Oppmøte ved Bogafjellsenteret

Andre fellestreninger:
Tirsdag: (Felles intervalltrening) kl 19:00.
Lørdag: (Fellestur MTB/Landevei) kl 09:00.